Vælg produkttype

Information om Bannere

Bannere til enhver lejlighed 

Et banner er til for at skabe opmærksomhed omkring et budskab. Det kan enten være i kommercielt øjemed eller blot med hensigten om at informere og oplyse den målgruppe, som banneret henvender sig til. 

Bannere kan derfor bruges i rigtig mange sammenhænge. Og alt efter sammenhæng – hver sin udformning. 

Det er vigtigt med den rette udformning i forhold til størrelse, materiale og kvalitet. Udformningen afhænger af, hvor og hvordan du skal bruge dit banner. Er der eksempelvis vejr- og vindforhold, du skal tage højde for?  

Hos V1 Printcompany laver vi bannere til både inden- og udendørs brug. 

Vi laver bannere i forskellig størrelse, materiale og kvalitet alt efter dine behov. Alle bannere findes i standardmål, men vi kan også tilpasse dem lige nøjagtig efter dine individuelle mål og ønsker. 

Udover den rette udformning af banneret er det mindst ligeså vigtigt med budskabet på banneret. Og denne del står du for. Det handler om, at du får præsenteret dit budskab på den bedst mulige måde, så du opnår den ønskede reaktion, handling eller adfærd hos modtageren. 

Fordele ved bannere  

  • Et banner kan skabe stor opmærksom og blikfang
  • Det kan laves i alle slags størrelser
  • Det er let i vægt i forhold dets størrelse
  • Et banner er nemt at transportere
  • Det er nemt at sætte op og tage ned

Hvilken type banner skal jeg vælge? 

Det kommer an på dit behov. Du skal blandt andet tage højde for; hvor skal banneret placeres? Under hvilke vejrforhold? Hvor lang levetid skal banneret have? Osv. 
Vi har en lang række forskellige bannere til hver sit formål. Her på siden kan du finde de enkelte underkategorier:  

Stofbannere
Til både inden- og udendørsbrug. Vælg stofmateriale alt efter, om der skal kunne trænge vind og lys igennem. 

PVC bannere 
Bruges primært til udendørs brug, som kan modstå vind, sol og regn. Det er oplagt til bannere, der skal op i højden. 

MESH bannere
Fremstillet til udendørs brug i et materiale med små huller, der gør, at vinden kan trænge igennem. 

Byggeplads-bannere
Bannere der benyttes som skiltning på private byggegrunde. Her skal det tydeligt fremgå, hvilke virksomheder der udfører arbejde på byggepladsen.

Stillads-bannere
Bruges som afskærmning og samme tid til at skabe opmærksomhed om, hvem der arbejder på projektet.  

Bannere til rammer
Med en ramme til dit banner, fremstår dit banner pænt, stramt og lige. Derudover er det nemt at udskifte dit banner efter behov. 

Bannere til rammer med lys 
Med lys bag banneret bliver motivet mere levende og intens at se på – både i et oplyst og et mørkt rum. 

Bannere til studenterkørsel
Gør studentervognen lidt mere dekorativ og lav jeres helt eget banner dertil. 

Festival-bannere 
Udnyt bannere til din festival til blandt andet vejvisere, oversigtsplaner, afskærmning og scenetæpper. 

 

Hvor stærkt skal mit banner være? 

Igen - det kommer an på dit formål.

Vi kan gøre flere ting for at forstærke dit banner, hvis det eksempelvis skal modstå varierende vejr- og vindforhold.

Alle vores bannere kan fås med kantforstærkning og sejlringe, så du kan fastgøre banneret med enten stropper eller snore. 

Hos V1 Printcompany kan vi også sy en kant af velcro på banneret, hvis du i stedet skal hænge/klistre det op. 

Derudover kan vi lave en løbegang i top og bund af banneret. I løbegangen vil der være en tilhørende jernstang indvendigt til ophængning med snore, kæder eller lignende. Når der er en løbegang i både top og bund, kommer banneret til at hænge pænt og udstrakt. Dette gør det også nemmere at læse/se dit budskab på banneret.

Til sidst 
kan vi også renskære dit banner uden videre færdiggørelse. 

Hvilket materiale skal jeg vælge?  

Vi arbejder med bannere i tre forskellige materialetyper. Du skal vælge materiale efter om dit banner skal bruges inden- eller udendørs. Hvis du skal bruge det udendørs bør du også overveje, hvor meget vind banneret skal kunne modstå. Her giver vi dig et overblik over de enkelte materialer og deres egenskaber. 

● Dekotex 
Dette en polyesterdug, som du kan få i forskellige gram pr. m2. Det tynde stof på 110 gram er et let materiale, hvor man kan få et godt gennemtryk af motivet. Vi anbefalder derfor dette materiale til fremstilling af flag og lette udendørs bannere. 

Dekotex-stoffet på 205 gr. er et tykkere/tættere vævet materiale og ikke så gennemsigtigt som det tynde på 110 gram. Det falder lidt tungere og egner sig perfekt til bannere af enhver slags - specielt indendørs. Du kan også benytte det udendørs, men så skal du placere det et sted, hvor der ikke er meget vind. F.eks op af en væg/mur eller et vindstille sted. Dekotec på 205 gram er netop tætvævet stof, hvor vinden ikke kan trænge igennem lige så let og du risikerer derfor, at banneret blive slået i stykker af vinden.

Dekotex-materialer er i øvrigt brandhæmmende. Dette er en væsentlig faktor, hvis du skal bruge et banner til en messe eksempelvis, hvor det ofte er et krav. 

● Frontlite PVC
Dette materiale er et slags plastmateriale, som vi ofte benytter til udendørs bannere. Frontlite PVC er et stærkt og holdbart materiale, som egner sig til alt slags vejr (sne, vand, sol, frost). Materialet er kraftigt med en tæt overflade. Et banner i frontlite PVC bør derfor hænge op ad en mur/væg. 

● MESH PVC
MESH PVS er også et kraftigt plastmateriale som frontlite PVC ovenfor. Forskellen er dog, at der i MESH PVC er mange små huller i materialet, som gør at vinden kan trænge igennem. Dette materiale er derfor perfekt til at hænge i det fri, på stilladser, hegn osv. 

Spørgsmål til bannertype og materialevalg? 

Du er altid velkommen til at kontakte os, også hvis du har de mindste spørgsmål. Man kan let komme i tvivl om, hvilken type banner der er mest hensigtsmæssigt til det pågældende formål. Så giv os endelig et ring eller send os en mail/chatbesked. Spørg hellere en gang for meget end for lidt. 

Du kan kontakte os her. 

Ring til os på: +45 86 34 05 11

Send os en mail på: info@v1print.dk

Eller skriv til os på chatten. 

Customer service
Trust Pilot
OFFER