Stofbanner

Stofbannere kan benyttes både indendørs og udendørs. Vi laver stof bannere i forskellige kvaliteter og laver bannerne efter individuelle mål og efterbehandlinger. Det vil sige, at du selv bestemmer størrelsen på dine bannere og ligeledes, hvordan vi skal færdiggøre dem. Her kan du vælge mellem færdiggørelser som kantforstærket med sejlringe, løbegange i top og bund, påsyet velcro eller med en gummiliste, således at banneret kan monteres i en alu-ramme. Vi kan også påsy en kederliste, hvis du ønsker dit banner i et skinnesystem på en væg.
Stofvalg:
Til udendørs brug bør du vælge et let materiale som 110 gr. dekotex eller en af vores PVC kvaliteter, som du finder under MESH banner elller PVC banner. 
Til indendørs brug er det mest anvendte stof 205 gr. dekotex, dog 215 gr. dekotex B1 ( brandhæmmende), hvis dit banner skal bruges til messer og udstillinger. Ligeledes kan man benytte det lette stof 110 gr. dekotex eller hvis du har behov for et materiale, hvor lys ikke skal kunne trænge igennem fra bagsiden en 250 gr. blockout.

Lagerstatus: På lager

175,00 DKK
Inkl. Moms.

Minimum ordre fra 500 DDK


cm X cm
175,00 DKK
Inkl. Moms.

Beskrivelse

Skabeloner Nej
Størrelse Nej

Anmeldelser


Tilbehør

Customer service
Trust Pilot
OFFER