Vælg produkttype

Information om Beachflag

Vis flaget! Bestil et beachflag og bliv set!

Tager du på messer, markeder, udstillinger eller ud i det fri med dit budskab og din virksomhed?

Et beach flag eller strandflag med dit personlige print den helt rigtige måde at blive set på.
Beachflag kommer i forskellige udformninger og størrelser. Du kan vælge et stationært beachflag, som står i et spyd i jorden eller på en pladefod eller krydsfod med en vægtplade eller vandtank ovenpå. Beachflaget kommer også i 3 modeller: Feather, Square og Teardrop. Hver især kan printes i 3 forskellige størrelser: 200, 300 eller 400 cm., hvilket gør at vi altid kan tilpasse beach flaget eller strand flaget til lige præcis dit print og din markedsføring.

Vi har desuden et mobilt beach flag, hvilket kaldes et backflag eller rygflag. Dette flag bæres på ryggen, og det er ideelt ved salgsfremstød på eksempelvis gågader eller på messer eller markeder, hvor du ikke har en stand. Et backflag med dit personlige print eller tryk skaber stor opmærksomhed, samt fokus og interesse for lige præcis dit budskab eller din virksomhed. Backflaget kommer som en samlet pakke med flag, teleskopstang, rygstativ og en praktisk taske.

Her kan du se og læse mere om vores forskellige beachflag:

Et beachflag eller strandflag skaber blikfang og opmærksomhed. Du kan med fordel vælge at placere beachflag, for at skabe en konstant opmærksomhed omkring din virksomhed eller budskab. Beachflag eller strandflag brugt udendørs blafrer i vinden vil naturligt tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende.

Vi leverer dit beachflag som en samlet pakke med flag, stang og en praktisk taske, så du kun skal samle det og nyde, at du nu har en fremragende markedsføring. Du skal blot huske at vælge en fod til dit beachflag

Til udendørsbrug anbefaler vi, at du vælger et jordspydkrydsfod med vandtank eller en pladefod med vægtplade, så dit beachflag står stabilt og solidt. Se hele udvalget af tilbehør til beachflag her.

Se her hvordan, du opsætter dit beachflag:

Ønsker du et større flag - så kan vi anbefale vores reklameflag, som fås i stort set alle størrelser og med lige det print, som du ønsker dig!

Hos V1 Print står vi klar til at hjælpe dig, med at få viderebragt dit budskab og din virksomhed på et beachflag eller strandflag, så kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende godt tilbud.

V1 PRINT LEVERER VAREN!

Customer service
Trust Pilot
OFFER