Vælg produkttype

Information om Reklameflag

Reklameflag - effektiv eksponering af dit brand

Skab stor opmærksomhed omkring dit brand eller et budskab. 

Mange firmaer bruger reklameflag udenfor deres domicil eller butik eksempelvis med logo og firmanavn. 

Vi har mange års erfaring i print og færdiggørelse af reklameflag. Så vi står klar til at hjælpe dig med dit næste reklameflag. 

Tag din branding til nye højder

Det mest effektive ved reklameflag er, at du får det op i højden. På den måde øger du synligheden. 
Udnyt det øvre luftlag, hvor der langt fra er samme mængder og støj af informationer og budskaber. 

Er reklameflag i højden er også en stor fordel for jeres besøgende i virksomheden. Det er en stor hjælp til at finde jer blandt eksempelvis andre bygninger og virksomheder. På den måde kan I skille jer ud og skabe genkendelighed. 

Men tænk også på alle dem, som I nødvendigvis ikke venter besøg af. De ser også jeres flag, når de kommer forbi jeres virksomhed.

På den måde skaber er reklameflag bred eksponering, branding og er med til at øge jeres kendskabsgrad.

Tænk derfor meget på desginet af jeres reklameflag. Det handler om at lave et design, der skaber blikfang og på samme tid understøtter jeres eksisterende visuelle identitet og logo. 

Skab dit eget udtryk på dit reklameflag

Hos V1 Printcompany kan du helt selv designe, hvordan dit reklameflag skal se ud, så det passer til lige præcis din virksomhed. Dermed vil det understøtte jeres brand, jeres visuelle identitet og ikke mindst jeres budskab bedst muligt. 

Ønsker du hjælp til designprocessen? Så står vores rådgivningsteam atid klar til at hjælpe dig godt på vej med dit nye reklameflag. 
 

Vælg dit reklameflag her

Under vores reklameflag-kategori har vi flere forskellige produkter.

Vi har reklameflag i mange forskellige størrelser - alt efter dit behov. Det afhænger af, hvor du skal bruge dit flag og hvor høj din flagstang er. 

Derudover har vi også reklameflag i forskellige former. Her skal du vælge det, der er mest oplagt til jeres design og logo. Se vores sortiment nedenfor. 

● Dannebrogsformet reklameflag
Reklameflag i bred, rektangulær form.

Reklameflag på højkant
Reklameflag i højformat. Her anbefales en kulfiberstang i toppen af flaget for at holde det pænt og mere udstrakt. Med denne løsning bliver jeres motiv/design på reklameflaget langt mere tydeligt og læsbart. 

Serigrafiske reklameflag
Vores serigrafiske reklameflag har en lang holdbarhed. Med denne metode laver vi et 100 procent gennemtryk på flaget. Vores serigrafiske reklameflag er et oplagt valg, hvis I har brug for mange ens flag med lang levetid. 

Tilbehør
Vi har ligeledes diverse tilbehør til dit nye reklameflag. Bland andet en svirvel til at fastgøre dit flag til flagstangssnoren. Derudover har vi et mindre supplement til de store reklameflag i form af en håndholdt teleskopflagstang.  

Hvor mange reklameflag skal jeg bruge?

Reklameflagene har desværre ikke livslang levetid i det danske, variende vejr. Du bør derfor regne med ca. 2-3 reklameflag om året pr. flagstang. 

Vores reklameflag holder ca. 4-6 måneder under normale, danske vejrforhold. Efter 4-6 måneder begynder reklameflaget at flosse i kanterne.

Holdbarheden afhænger selvfølgelig oigså af, hvor godt du behandler og passer på dit reklameflag. Du kan eksempelvis forlænge holdbarheden ved at tage reklameflaget ned ved ualmindelige hårde vejrforhold (ved kraftig regn, vind/storm eller snevejr). 

Hvis du ønsker ekstra god holbarhed udover det sædvanlige, skal du vælge vores serigrafiske reklameflag. Her laver vi et 100 procent gennemtryk på reklameflaget, som øger holdbarheden. 

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, også hvis du har det mindste spørgsmål. Man kan let komme i tvivl om, hvilket type flag der er mest hensigtsmæssigt til netop dit formål. Så giv os endelig et ring eller send os en mail. Spørg hellere en gang for meget end for lidt. 

Du kan kontakte os her. 

Ring til os på: +45 86 34 05 11

Send os en mail på: info@v1print.dk

Eller skriv til os på chatten. 

 

Customer service
Trust Pilot
OFFER