Roll-up

Roll-up fås i forskellige prisklasser og kvaliteter. Vælg den, der passer til dit formål
En roll-up er billig og effektiv markedsføring og samtidig en hurtig og let måde at få dine budskaber ud på. Med et enkelt system, hvor banneret køres op af en kasette og fastgøres på en stang, er den let at tage med på farten. Roll-up'en kan betjenes af blot én person. Den leveres i specialsyet taske, så den er nem at transportere, samtidig med, at du har en perfekt opbevaring af produktet i de perioder, du ikke benytter det.

Roll-up Budget: Denne roll-up er fin til enkelte events/udstillinger og kan sagtens tåle at blive sat op og ned nogle gange men skal du benytte din roll-up mange gange bør du vælge vores standard model.
Roll-up Standard: Denne roll-up kan benyttes mange gange, en meget stabil og flot roll-up til messe og udstillinger.
Enkel luksus: En roll-up som ikke bare er holdbar og let at håndtere, men også en roll-up, hvor der er gjort ekstra meget ud af design og materialevalg.
Dobbelt luksus: Samme kvaliteter som enkel luksus roll-up'en men her er der mulighed for at få vist budskaberne på begge sider af roll-up'en.

Roll up banner

Et roll up banner er en fantastisk måde at synliggøre dit budskab på. Roll up banneret trykkes efter dine ønsker og på forskellige typer af rammer / roll up. Et roll up banner er en holdbar løsninger til f.eks. masser og andre steder med trang plads og stor aktivitet. Roll up banneret er monteret på en smal ramme, der ikke tager meget gulvplads, samtidig med at den gør det svært at vælte, selv i områder med udsugning / vind.

Billig roll up banner.

Vi kan trykke din roll up i forskellige kvaliteter, og især vores billige roll up er er meget populær, fordi vi trykker på, og benytter kvalitets materialer. Billige roll up banner benyttes typisk til budskaber af kortere varighed, hvor din roll-up ikke skal transporters og samles dag efter dag i flere måneder. Vores billig roll up banner trykkes på kraftigt papir, og som en af de eneste producenter af roll up banner, er vores papiret i vores billige roll up i en kvalitet så lyset ikke trænger igennem, og budskabet dermed ikke kan ses. Du finder vores billigste roll up banner under ”budget banner”

Læs mere