Vælg produkttype

Information om Roll-up

Perfekt til din næste event

Roll-ups egner sig til mange formål og lokationer. Det er nemlig en super simpel og effektiv måde at skabe blikfang og opmærksomhed omkring din virksomhed og jeres budskab.

For få penge kan du skabe stor synlighed med en roll-up overfor dine kunder og potentielle kunder på en lang række forskellige kontaktpunkter. Det kan være alt fra messer, udstillinger, i butiksindretningen, events osv.

En anden grund til roll-ups også er meget benyttet, skyldes den store fleksibilitet og anvendelighed. Det er nemt at have en roll-up med rundt på farten til diverse events. Den er nem at sætte op og tage ned igen efter brug – og det kan gøres af bare én person.

Roll-ups i høj kvalitet

Alle vores roll-ups er i en tyk papir- eller stofkvalitet, der sikrer, at lyset ikke trænger igennem din rollup. Det er med til at tydeliggøre dit budskab og øge læsbarheden.

Skab dit eget udtryk på din roll-up

Hos V1 Printcompany kan du helt selv designe, hvordan din roll-up skal se ud. Du har frihed til at få produceret det, som passer til lige præcis din virksomhed. Og det som understøtter jeres visuelle identitet og ikke mindst jeres budskab bedst muligt.

Ønsker du hjælp til designprocessen? Så står vores designteam altid klar til at hjælpe dig godt på vej med din nye roll-up.

Hvor kan man bruge en roll-up?

  • Messer
  • Udstillinger
  • Uden- og indendørs events
  • Butikker
  • Indkøbscentre
  • Hoteller
  • Kontorer
  • Virksomhedsentreer/-foyerer
  • Osv.

Pas godt på din nye roll-up

- og forlæng levetiden

Jo bedre du beskytter din nye roll-up, jo længere har du glæde af den – ganske simpelt.

Til alle vores roll-ups får du en tilhørende taske med. Tasken er specialsyet, så den passer til den pågældende roll-up. Det gør det nemt og praktisk at transportere din roll-up. Alle vores roll-ups kan både betjenes og transporteres af bare én person.

Derudover er tasken også med til at beskytte din roll-up, så du forlænger levetiden.

Vores udvalg af roll-ups

I vores roll-up-kategori har vi flere forskellige produkter. Vi har roll-ups i forskellig materiale og kvalitet afhængig af dit formål og krav til levetid.

Tag et kig nedenfor og se om nogle af vores roll-ups kan løse dit behov. 

Roll-up Discount

Denne model er vores discount-model, som er en fin og enkel roll-up. Den egner sig perfekt til situationer, hvor du ikke har store krav til roll-uppens holdbarhed. Du kan sagtens bruge discount roll-uppen flere gange, men har du brug for en rull-up med længere levetid, skal du vælge en i et stærkere og mere robust materiale. 

Roll-up Budget
Her gælder det samme som ved vores discount-model ovenfor. Budget roll-uppen har de samme egenskaber og den samme holdbarhed. Det er blot materialet til forskel.

Denne roll-up er et rigtig fint valg i mange situationer, hvor du ikke skal genbruge din roll-up mange gange. Eksempelvis i tilfælde af en sæsonbetonet begivenhed eller andre enkeltstående formål.

Roll-up Standard

Stadard-modellen er et rigtig godt valg til de fleste formål. Den er funktionel, holdbar og kan sagtens tåle at blive brugt gang efter gang. Denne roll-up har tryk på én side og er i god, tyk kvalitet, der gør, at lyset ikke trænger igennem. 

Den er nem at transportere og have med på farten. Den kan betjenes af bare én person, så du er ikke afhængig af andre til opsætning og nedpakning.

Roll-up Double Luksus

Vores Dobbelt Luksus roll-up er i den bedste kvalitet, vi kan tilbyde. Med denne roll-up får du dobbelt eksponering, da den er to-sidet. Det giver dig mulighed for at placere roll-uppen et sted, hvor den kan ses fra begge sider. Det kan enten være med det samme layout og budskab eller med to forskellige på hver sin side.

Vi laver denne luksus-version i en ekstra god kvalitet, der giver roll-uppen en længere levetid. Det gør, at du kan bruge den gentagne gange og have glæde af den endnu længere. Derudover har den et flot og lækkert udtryk.

Fordelen ved en roll-up

● Med dit eget design og budskab på din roll-up skaber du visuel opmærksomhed omkring dit brand

● En roll-up bidrager med stemning og atmosfære

 Med en roll-up kan du opnå stor synlighed for få penge

 Roll-ups egner sig til mange forskellige formål, situationer og lokationer

● 
En roll-up vejer ikke meget, og den er derfor let og praktisk at transportere

● 
En roll-up er nem at sætte op og tage ned med bare få hænder på kort tid

 

Se her hvordan, du opsætter en rollup:Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Man kan let komme i tvivl om, hvilken roll-up der er mest hensigtsmæssigt til netop dit formål. Så giv os endelig et ring eller send os en mail. Spørg hellere en gang for meget end for lidt.  

Du kan kontakte os  her. 

Ring til os på: +45 86 34 05 11

Send os en mail påinfo@v1print.dk

Customer service
Trust Pilot
OFFER