Hvordan monterer man et banner i en ramme?

Undgå at dit banner bliver for stort ved forkert montering. Her får du en vejledning til korrekt montering af banner i en ramme

Hvordan monterer man et banner i en ramme?

 

Undgå at dit banner bliver for stort ved forkert montering

Her får du en vejledning til korrekt montering af banner i en ramme


Alle hjørner fastgøres først - og herefter siderne. Det gøres med 
gummilisten, der er syet på banneret hele vejen rundt i kanten. Sidernes gummiliste trykkes ind i rillen på rammen. Her er det vigtigt, at den monteres ordentligt i rillen hele vejen rundt langs rammen. Det gælder for alle størrelser på bannere til rammer.

Hvis banneret monteres anderledes, risikerer man, at banneret får et forkert stræk og derved bliver trukket ud af form. Det er hverken godt for banneret eller pænt at se på. Bannere i rammer er nemme at udskifte, når man ønsker et nyt udtryk eller budskab. Mange bruger bannere i rammer på udstillinger og messer, i showrooms, i butikker og indkøbscentre.


Bannere til lysrammer

Bannere til rammer fås også som lysrammerMed en lysramme bliver motivet mere levende og lyset giver mere intensitet til dit budskab. Bannere til rammer med lys printes på et materiale, som er specielt udviklet til at kunne give den bedste effekt med LED-lys bagved. 

Ved rammer med lys er det som med rammer uden lys meget let at udskifte banneret. Mange bruger ligeledes bannere med lysrammer på udstillinger og messer, i showrooms, i butikker og indkøbscentre. Altså særligt steder, hvor naturlige lyskilder er minimale eller ikke til stede. 

 

 

Kommentarer

Customer service
Trust Pilot
OFFER