Hvordan samler man en roll-up?

Roll-up - let at transportere og hurtigt at sætte op. Her får du en vejledning, der viser dig, hvor enkelt det er at samle en roll-up.

Hvordan samler man en roll-up?

 

Her får du en vejledning, der viser hvordan du enkelt og hurtigt samler en roll-up


En roll-up er en let, billig og effektiv måde at synliggøre dit budksab på.  

Med et simpelt system, hvor banneret køres op af en kasette og fastgøres på en stang, er det enkelt og nemt for at dig tage med på farten.

- Roll-upen kan samles af blot én person - nemt og hurtigt.
- Den leveres i specialsyet taske, så den er nem at transportere, samtidig med at du har en perfekt opbevaring til din roll-up i de perioder, du ikke bruger den.

 


Roll-ups fås i flere kvaliteter


Den du ser i videoen ovenfor er vores budget-model. Ønsker du en kraftigere model, anbefaler vi dig at vælge vores standard-model, som har en kraftigere kassette. Måske ønsker du en roll-up, hvor budskabet kan ses fra begge sider? Her bør du vælge vores luksus-model, som både fås som enkeltsidet og dobbeltsidet, dvs. der er tryk på begge sider af roll-upen.

En roll-up kan bruges i mange sammenhænge. Den er perfekt til dig, som ønsker en simpelt og mobil løsning. Og til dig der ønsker at synliggøre dit brand og budskab på messer, udstillinger eller events. Den kan også benyttes som infostand ved indgange og i foyerer. 

Se en oversigt over de forskellige roll-up-varianter her

 

Kommentarer

Customer service
Trust Pilot
OFFER